Какво представлява ProLon ®?

ProLon® е 5-дневна диетична програма, която подхранва тялото ви, като същевременно насърчава подмладяващите промени, помага за контрол на теглото и поддържа вашия метаболитен баланс.

Диета за бързо отслабване на ProLon ® Имитация на Глад® носи предимствата на гладуването, като същевременно осигурява вкусна храна, която потиска глада и предпазва чистата мускулна маса. Сдобийте се с мечтаната талията и съпътстващите предимства на гладуването, без да се налагат да правите промени в начина на живот, като например продължителна диета.

Купи сега

Научни изследвания за здравословен живот

Над 20 години обширни предклинични и клинични проучвания, спонсорирани от Националния институт по здравеопазване (NIH) и проведени в Института за дълголетие и Изследователския институт за диабет и затлъстяване на Университета на Южна Калифорния (USC), доведоха до разработването на първия FMD® (ProLon ®), което:

  • Лекарите препоръчват като 5-дневна интервенция за подпомагане на отслабването, поддържане на здравословен метаболитен баланс и подмладяване отвътре;
  • Задейства автофагията за отстраняването на износените клетки;
  • Подпомага изгарянето на висцералните мазнини в областта на корема, като така намалява размера на талията.

* В клинично проучване ProLon е проследен в продължение на три цикъла, как помага на хората да загубят средно по 3 килограма или 4 сантиметра от обиколката на талията си.

Съставките в ProLon са регистрирани като общопризнати и безопасни (GRAS).
ProLon не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на болести.

За интересни статии, свързани с контрол на теглото или диета за бързо отслабване, можете да посетите нашата Блог страница. За предстоящи промоции и оферти, следете нашите страници във Facebook и Instagram.