Пробивът в храненето на века

Вашата тайна за гладуване с храна - технология за имитиране на гладуване.

Откриването на технологията за имитиране на гладуване беше пробив в движението Храна като лекарство.

Открита и разработена в Института за дълголетие на Университета на Южна Калифорния, нашата технология е растително хранене, което позволява на тялото да влезе в благоприятно състояние на гладно, без да задейства сензорите за хранителни вещества на клетките. Както подсказва името, той всъщност имитира гладуването... като същевременно ви позволява да ядете храна. Това подхранено гладуване фино настройва клетките, поддържа здравословното стареене и елиминира необходимостта от гладуване само с вода, което може да има отрицателни странични ефекти.

Клетъчно обновяване (Автофагия)

Предизвикано от гладуването, чудото на биологията, наречено автофагия (което спечели Нобелова награда за медицина през 20 -те години на XX век ), клетъчното подмладяване е от ключово значение за вашата жизненост, емоции, представяне, умствена яснота, здравословно остаряване и дълголетие.

Загуба на тегло с фокус върху мазнините

Ускорете загубата на тегло (средно 2 кг), особено в коремните мазнини, като същевременно запазите чистата телесна маса (важно за спортистите и водещите активен начин на живот). Ключът е, че тялото ви мисли, че гладувате, докато се храните.

Промяна на връзката с храната

В това 5-дневно пътуване ProLon ви помага да разберете, оцените и промените връзката си с храната. И да разберете, че можете без безсмислено ядене и излишни калории.

Увеличава усещането за благоденствие

Вашето емоционално благосъстояние е от огромно значение, тъй като повечето хора след ProLon се чувстват удовлетворени в сравнение с други диети, които ги карат да се откажат. Чувствайте се енергични, подмладени, жизнени, по-добра памет и концентрация.

По-здрава, млада и чиста кожа

Клинично доказано е, че след 3 цикъла на ProLon (общо 15 дни) фините линии и бръчки намаляват. Видът ви се подмладява от отвътре-навън, което потребителите забелязват!

Удобен, подходящ за всеки начин на живот

Красотата на ProLon Fasting Nutrition е, че се състои в 5-дневни цикли. Препоръчваме да правите поне 3 цикъла годишно (15 дни). Можете да включите ProLon и във вашият рутинен здравословен живот с малки прекъсвания.

Силата на клетъчното подмладяване

Поръчай сега

Създателят на технологията за имитиране на гладуване - д-р Валтер Лонго, Ph.D

Какво казват експертите

ProLon носи толкова много ползи за теглото, метаболизма и клетките, че не само го препоръчвам, но реших да се присъединя към мисията на компанията на пълен работен ден като главен медицински директор

Dr. William Hsu, M.D
Chief Medical Officer, L-Nutra, Former Professor of Medicine, Harvard

Обичам науката, подкрепяща ProLon, и харесвам, че науката е публикувана в множество рецензирани списания. Това ми позволява да предложа ProLon с увереност. Използвал съм гладуване и ограничено във времето хранене в моята практика от години; ProLon допълва това и го извежда на следващото ниво.

Dr. Amy Savagian, MD
Triple Boarded in Internal, Integrative and Obesity Medicine

Не само препоръчвам ProLon като честа хранителна интервенция, но и сам съм го правил много пъти. Обичам този продукт толкова много, че инвестирах в компанията.

Dr. Maria Tulpan, M.D
Endocrinology, Diabetes & Metabolism - L-Nutra Ambassador