Науката
зад ProLon

Нашата 5-дневна хранителна програма е единствената патентована програма за насърчаване на подмладяване отвътре за здравословно стареене.

Открита и разработена в Института за дълголетие на Университета на Южна Калифорния, нашата технология представлява растително хранене, което позволява на тялото да влезе в благоприятно състояние на гладн, без да задейства сензорите за хранителни вещества на клетките. Както подсказва името, той всъщност имитира гладуването... като същевременно ви позволява да ядете храна. Това подхранено гладуване фино настройва клетките, поддържа здравословното стареене и елиминира необходимостта от гладуване само с вода, което може да има отрицателни странични ефекти. Отведете тялото си на 5-дневно пътуване към обновяване.

ДЕН 1

Преминаване към състояние на гладуване

Тялото преминава в състояние на гладно; режим на изгаряне на мазнини, за да може да започне клетъчно почистване.
ДЕН 2

Изгаряне на мазнини и Кетогенеза

Изгарянето на мазнини се засилва, допринасяйки за започване на кетогенеза (производство на кетони). До края на този ден (48 часа) може да настъпи кетоза.
ДЕН 3

Автофагия / Състояние на почистване

Започва клетъчно почистване (автофагия). Изгарянето на мазнини и производството/използването на кетони продължава и се увеличава.
ДЕН 4

Клетъчно подмладяване

Клетъчно почистване/обновяване и усилвател; изгарянето на мазнини продължава. Вашите клетки започват да изглеждат като по-млади версии на себе си. Вие сте в последния участък.
Ден 5

Подновяване & Промяна

Бързо завършено, клетъчното обновяване продължава и след ден 5. Устойчиво клетъчно рециклиране и подмладяване. Може да възникне продължителна кетоза.

Макро и микро прецизното хранене ви поддържа в състояние на гладно.

Активира автофагията - магията на клетъчното подмладяване.

По-добре разберете автофагията
Силата на вашето тяло в подмладяването
Виж видеото

Клинично тестван и доказано насърчава здравословното стареене.

Какво казват експертите

ProLon носи толкова много ползи за теглото, метаболизма и клетките, че не само го препоръчвам, но реших да се присъединя към мисията на компанията на пълен работен ден като главен медицински директор

Dr. William Hsu, M.D

Обичам науката, подкрепяща ProLon, и харесвам, че науката е публикувана в множество рецензирани списания. Това ми позволява да предложа ProLon с увереност. Използвал съм гладуване и ограничено във времето хранене в моята практика от години; ProLon допълва това и го извежда на следващото ниво.

Dr. Amy Savagian, MD

Не само препоръчвам ProLon като честа хранителна интервенция, но и сам съм го правил много пъти. Обичам този продукт толкова много, че инвестирах в компанията

Dr. Maria Tulpan, M.D.